Gulvafslibning – Din lokale gulvspecialist indenfor gulvafslibning

Gulvafslibning og afslibning af gamle og slidte trægulve på Amager, I København samt Kastrup. Den lokale gulvmand med gulvafslibning som speciale. Vi har billig gulvafslibning priser i København og på hele Sjælland og er ikke geografisk bundet.

Alt om gulvafslibning på Amager

Er det blevet tid til en fornyelse af dit gamle og slidte trægulv, så er en gulvafslibning og ny overfladebehandling løsningen. En gulvrenovering med gulvafslibning og gulvbehandling er oftest en meget billigere løsning end at få lagt nye trægulve.

“Ring til og få et godt råd, herved er du sikker på fordelagtige priser og så er servicen oven i købet gratis.”

Afhøvling og oliebehandling af trægulve

Vi tilbyder gulvbehandling og afslibning af trægulve til en fantastisk lav pris. Vores mål er lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, og det afspejler sig i vores gulvafslibning og gulvafhøvling priser. Ved at bruge os kan du forvente et smukt trægulv udført i bedste kvalitet, hvad enten du vil have den ene eller anden form for gulvbehandling. Vi tilbyder følgende:

  • Lakering
  • Voksbehandling
  • Oliebehandling
  • Bejdsning
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling

Mulighederne står åbne og du bestemmer selv hvilken type der passer bedst til dine ønsker og behov. Kig eventuelt forbi en malerforretning eller et byggemarked, de har prøver på de enkelte former for gulvbehandling.

Vi er din lokale gulvspecialist

Ring til os og få en snak om dine trægulve og fortæl hvad du skal have lavet. Du kan få en professionel sparing fra en fagmand med kompetencerne i orden.

NOTE: Såfremt dine gamle trægulve er blevet slidte så kan de i mange tilfælde blive som nye igen med en gulvafslibning, og her kan vi give inspiration, tips og gode råd.

En gulvsliber fjerner det øverste lag af gulvet med sandpapir, hvorefter der påføres en gulvbehandling efter ønske. Meget slidte trægulve kræver en gulvafhøvling, hvor et lidt tykkere lag fjernes.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning - Din lokale gulvspecialist indenfor gulvafslibning, 10.0 out of 10 based on 1 rating