Gulvafslibning i Aarhus – Gulvafslibning i Aarhus og Østjylland

Gulvafslibning i Aarhus og omegn tilbydes. Afslibning af trægulve i Viby, Hasselager, Højbjerg og mange andre steder i Aarhus området.

“Ja, geografisk dækker vi faktisk hele Østjylland lige fra Randers i Nord til Viborg, Silkeborg og Horsens.”

Det betyder, at selvom vi har base i Skejby, så er vi fleksible. Ikke kun hvad geografi angår men også i hele vores måde at yde en god gulvservice. Vi har åbent 24h og arbejder 7 dage om ugen. Normalt er weekend arbejde forbeholdt virksomheder som må have deres gulve afslebet udenfor normal åbningstid eller normal kontortid.  Vi ønsker at være til mindst muligt besvær for vore kunder og derfor er fleksibilitet, fra vores side, naturligvis vigtige.

På udkik efter en gulvafslibning i Århus?

Gulvafslibning er den blide og nænsomme måde at renovere gamle trægulve. En gulvafhøvling derimod er de grimme trægulves overmand! Så enkelt kan det siges, for der er ikke mange eksempler på, at et trægulv er så medtaget af slid, maling og gammel lak og fernis, at det ikke kan blive smukt igen med en gulvafhøvling.

Sådan laves en gulvafslibning

En gulvafhøvling foretages med en moderne og effektiv maskine, der er forsynet med en række små skarpe knive eller høvle, der er monteret på en valse, der roterer rundt. På den måde fjernes et lag af gulvets overflade hurtigt og effektiv.

NOTE: Efter gulvafhøvlingen får gulvet en gang gulvafslibning, der sikrer, at gulvet bliver helt glat, silkeblødt og jævnt.

Den bedste gulvafslibning i Aarhus

Og resultatet er en historie for sig. Fra at være mørke og slidte er gulvene nu helt lyse og lækre og fremstår præcis som gulvet gjorde dengang det blev lagt for mange år siden.

Find lokale gulvafhøvlings firmaer i Århus

Bor du i Århus og overvejer en gulvafhøvling, skal du selvfølgelig vide, hvad det koster i kroner og øre. Det finder du hurtigt ud af ved at søge på nettet efter ’gulvafhøvling Århus’ for det vil dels give dig nogle lokale firmaer, der tilbyder gulvafhøvling og dels vil det give dig en ide om, hvad en gulvafhøvling koster hjemme hos dig, eller i din virksomhed.

Billig gulvafslibning i Aarhus

Hvis du ringer til et par af gulvafhøvlings firmaerne, vil firmaet sende en mand ud for at tage dine gulve i nærmere øjesyn, og vil bl.a. se, om der er behov for en gulvafhøvling eller om en gulvafslibning kan gøre det. En gulvafslibning er lidt billigere og er beregnet til gulvet, der ikke er så medtaget.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning i Aarhus - Gulvafslibning i Aarhus og Østjylland, 10.0 out of 10 based on 1 rating